ferie

Standard

Jeg og HBO drar på ferie. Oslo er altfor lite. Så vi drar til Umeå i Sverige. Her er bilde av hotellrommet

Umeå

Vi har det fint her, og jeg savner ikke Nettflix idet hele tatt. Vi trengte en ferie nå, få reise litt og få inspirasjon. Se at det er en verden utenfor.. Det er fint hotell, og noen ganger jeg ut også. Jeg legger merke til at nesten samtlige av alle kvinnene her ser ut som om de er skeive, men jeg har hørt om dette  fenomenet før, så jeg lar meg ikke lure. Det heter seg nemlig at hvis du drar litt uttafor Oslo- gjerne helst på landsbygda, går alle damene rundt med kort hår, allværsjakker og kjører jeep. Ikke rart vi blir forvirra.

Og sånn er det litt her i Umeå også, bortsett fra at de ikke har allværsjakker. Det er jo tross alt den største byen i nordsverige. Gleder meg til vi skal hjem til Oslo igjen. Borte bra, men hjemme best.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s